Sponsormogelijkheden

Fijn dat u overweegt om Halleluja te steunen. Wij hebben verschillende sponsormogelijkheden en geven u graag wat terug voor uw geldelijke steun. Door onderstaand formulier in te vullen kunt u uw voorkeur bekend maken. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn dan graag uw vraag of opmerking aanvullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Goede Vrienden van Halleluja

Goede vrienden van Halleluja zijn personen die Halleluja een warm hart toedragen en geldelijk steunen voor een jaarlijks vast bedrag. Goede vrienden van Halleluja worden door middel van een email-nieuwsbrief op de hoogte gehouden over onder meer concertnieuws. 

 

Sponsor van Halleluja

Sponsors van Halleluja zijn bedrijven die Halleluja een warm hart toedragen en geldelijk steunen voor een jaarlijks vast bedrag van € 50,--. Sponsors van Halleluja worden door middel van een email-nieuwsbrief op de hoogte gehouden over onder meer concertnieuws. Daarnaast krijgen zij een naamsvermelding in de nieuwsbrieven en de concertboekjes en gratis toegangskaarten voor 2 personen van alle concerten.

 

 

Stersponsor van Halleluja

Stersponsors van Halleluja zijn bedrijven die Halleluja een warm hart toedragen en geldelijk steunen voor een jaarlijks vast bedrag van € 100,--. Stersponsors van Halleluja worden door middel van een email-nieuwsbrief op de hoogte gehouden over onder meer concertnieuws. Daarnaast krijgen zij een naamsvermelding in de nieuwsbrieven en de concertboekjes. Stersponsors krijgen een prominente plaats op de website van Halleluja met een doorlink naar de bedrijfswebsite en gratis toegangskaarten voor 4 personen van alle concerten. 

 


Opgavenformulier Vriend / Sponsor van Halleluja

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.