Nieuws

Zomerconcert 2 juni Lambertikerk Zelhem

Op 2 juni hadden we ons zomerconcert in de Lambertikerk te Zelhem. we kijken terug op een geslaagde avond. Het gastkoor Hadarah had een mooie bijdrage. Iedereen bedankt die meegedaan heeft om er een fijne muzikale avond van te maken.

Jubileum Dirigent Wilbert Berendsen

Onze dirigent Wilbert Berendsen staat al weer twaalf en een half jaar voor ons koor, reden voor een feestje. We waarderen onze dirigent zeer en hebben hem daarom in het zonnetje gezet.

Op 22 februari hebben we dit gevierd met een etentje, toespraken en een muziekuur.  Medewerkers hieraan waren: Mirjam Berendsen, Erik Bakker en Lukas Ebbers, het orkest Sjamacha, een gelegenheidszanggroepje en natuurlijk het koor zelf.

We kijken terug op een gezellige avond, op naar het volgende jubileum.

Meer foto's zijn te zien bi j foto's.

Kerstzangavond Ger.Gem. Doetinchem

We sloten het jaar af op 23 december met een kerstzangavond. Drie leden hadden de organisatie op zich genomen. In een goed gevulde kerk, genoten koorleden en publiek van mooie kerstliederen. Ook het orkest Sjamacha had een bijdrage.

Drie optredens in 1 week tijd, het was veel, maar mooi om te doen.

Catharinakerk Doetinchem

Op woensdag 20 december zongen we in de Catarinakerk. Deze avond werd georganiseerd door de evangelisatiecommissie van de Ger.Gem. We hebben daar "Een nieuw begin" van J. Bredewout uitgevoerd. Een compliment voor de musici: Joline Stockhorst, orge. Magdaleen Ebbers, piano, Lidianne Colenbrander en Gerlinda Averesch, dwarsfluit en tot slot Lukas Ebbers op de trompet.

Volkskerstzang Walburgiskerk Zutphen

Op 16 december 2017 hebben we in Zutphen gezongen.

De Walburgiskerk is een prachtige kerk om in te zingen. We werden voor de tweede keer uitgenodigd door de organisatoren van de Volkskerstzang. De kerk was goed gevuld en iedereen kon genieten  van (samen)zang en orgel en trompet. De kerstboodschap klonk in muziek en gesproken woord (Albert Scheer). We hopen dat het nog lang na klinkt in de harten van alle aanwezigen

Hoe het klonk?  Hier een opname van Stille Nacht

Concert voor Jafet

Op 7 oktober hebben we meegewerkt met een concert ten behoeve van Jafet. 
Op deze avond werd ook de cd van Lukas Ebbers gepresenteerd: The Trumpet Voice.

Meer info hierover is te vinden op de website www.jafet.nl

Psalmenconcert Lambertikerk 17 juni 2017

Op 17 juni hielden we ons psalmenconcert in de Lambertikerk te Zelhem. Een fijne kerk om te zingen. Het orkest Sjamacha begeleidde ons en speelde zelf ook, gedirigeerd door Bert Wiltink. Wilbert Berendsen dirigeerde ons koor weer met veel enthousiasme. Musici die meewerkten waren: Magdaleen Ebbers op de piano, Joline Stockhorst speelde op het koororgel en begeleidde de samenzang, Lidianne Colenbrander en Geraldine Averesch, dwarsfluit, Lukas Ebbers, trompet. 

We hebben ook nog een koorfoto laten maken. Verder is er een mooie reportage te zien bij foto's. Deze mooie foto's zijn gemaakt doorgemaakt door Mirjam Ordelman, voor meer informatie, kijk op haar website www.mevrouwwispeltuut.nlZaterdag 17 december mochten we meewerken aan de Volkskerstzang in de Walburgiskerk in Zutphen. Het was een mooie avond in deze prachtige kerk. In zang, declamatie, muziek en het gesproken woord stonden we stil bij de komst van de Zaligmaker. We zongen onder andere "Alzo lief heeft God de wereld gehad",  van Palestrina.
Luister hier naar dit prachtige lied.

Ook leuk om te weten . .

 

 

Deze vier jubilarissen zijn op 1 juni door ons gehuldigd.

 

Van links naar rechts:


- Gerrie Wiltink 50 jaar lid

- Wilbert Ebbers 25 jaar lid

-Albert Ebbers 60 jaar lid

- Diny Rijneveld 25 jaar lid

 

 


Eerdere nieuwsbrieven

Download
Halleluja nieuwsbrief zomer 2018.pdf
Adobe Acrobat document 382.6 KB
Download
Halleluja nieuwsbrief december 2017.pdf
Adobe Acrobat document 424.2 KB
Download
nieuwsbrief Halleluja zomer 2017.pdf
Adobe Acrobat document 330.0 KB
Download
nieuwsbrief Halleluja najaar 2016.pdf
Adobe Acrobat document 392.4 KB
Download
nieuwsbrief voorjaar 2016.pdf
Adobe Acrobat document 351.2 KB
Download
nieuwsbrief halleluja najaar 2015.pdf
Adobe Acrobat document 331.9 KB
Download
nieuwsbrief zomer 2015.pdf
Adobe Acrobat document 591.3 KB